23948sdkhjf

NAVNE: Ny leder af visitationen i Randers

Line Folsgaard Petersen er uddannet ergoterapeut og Kandidat i Socialt Arbejde.
Line Folsgaard Petersen er ny leder af Visitationsenheden i Randers Kommune.

Visitationsenhedens opgave er at bevillige støtte til borgere med behov for hjælp til blandt andet praktiske opgaver og personlig pleje. Det kan være alt fra hjælp til tøjvask til ombygning af et privat hjem hos mennesker med særlige behov.

Line Folsgaard Petersen havde første arbejdsdag som leder af Visitationsenheden fredag d. 1. april, og hun har stor respekt for det fagligt kompetente team, hun fremover skal lede.

”Man skal være en dygtig håndværker for at yde god visitation. Den første forudsætning er menneskelige kompetencer, fordi man skal møde borgere i svære situationer. Man skal desuden være veluddannet og have styr på både lov og rammer for visitation – derfor er den høje faglighed på området noget, der optager mig meget, ligesom trivsel på arbejdspladsen er en vigtig forudsætning for en høj kvalitet i opgaveløsningen” siger Line Folsgaard Petersen.

Line Folsgaard Petersen er 54 år, uddannet ergoterapeut og Kandidat i Socialt Arbejde. I løbet af sin karriere har hun været ansat i Aarhus Kommune som aktivitetsleder og udviklingskonsulent på demensområdet, og hun kommer til Randers Kommune fra en stilling i VIA som uddannelsesleder på Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus.

Visitationsenheden er organiseret under Omsorgsområdet.
Der er cirka 40 medarbejdere ansat, som alle samarbejder i dialog med borgeren i tætte relationer til kollegaer og med relevante samarbejdspartnere.
Kerneopgaverne er reguleret i Serviceloven og Sundhedsloven og beskrives nærmere i Randers Kommunes kvalitetsstandarder.
Visitationsafdelingen visiterer blandt andet til personlig pleje, praktisk hjælp, hverdagstræning, pleje- og ældreboliger, korttidsophold, madordninger mv.
Visitatorerne kan også visitere til hjælpemidler, forbrugsgoder og boligindretninger, personbårne hjælpemidler, handicapbiler mv.
Medarbejderne i Visitationsenheden arbejder med et fokus på borgerens egne ressourcer i opgaveløsningen og herunder støtte til at genvinde en eventuel nedsat funktionsevne gennem hverdagstræningstilbud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113