23948sdkhjf

Ny runde borgermøder i Odense

Et af temaerne på borgermøderne er samarbejdet mellem de borgere, der er i forløb i forvaltningen, deres pårørende og forvaltningens medarbejdere.
Ældre- og Handicapudvalget i Odense Kommune inviterer til en ny runde borgermøder. Temaet for møderne er det vigtige samarbejde mellem forvaltningens medarbejdere frivilligt arbejde og borgere og pårørende.

”Jeg synes, det var dejligt og også udfordrende at møde en masse interesserede borgere til borgermøderne sidste efterår. Det er altid meget nemmere at forklare forandringer og visioner ansigt til ansigt, og det fik jeg, sammen med forvaltningen, rigtig god mulighed for til borgermøderne. Det er min fornemmelse, at alle fremmødte, både borgere, embedsmænd og vi politikere, fik meget med fra møderne. Derfor tager vi en runde med nye borgermøder i 2016," siger Brian Skov Nielsen (Ø), rådmand på ældre- og handicapområdet.

Ældre- og Handicapforvaltningen møder dagligt mange mennesker, der på den ene eller anden måde har brug for hjælp og støtte. De mennesker bliver i dag mødt med en rehabiliterende tilgang. Det betyder helt konkret, at borgerne er medarbejdernes vigtigste samarbejdspartnere, når der skal snakkes mål og drømme for fremtiden og relevante indsatser, fortæller Odense Kommune.

Derfor vil et af temaerne på borgermøderne være samarbejdet mellem de borgere, der er i forløb i forvaltningen, deres pårørende og forvaltningens medarbejdere. Det andet tema vil være frivillighed, og hvorfor og hvordan det frivillige og kommunale arbejde supplerer hinanden så godt.

Borgermøderne finder sted den 13. og 27. april.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087