23948sdkhjf

Tæt på tilfredshed hos Bruger-Hjælper Formidlingen

”78,8% svarer, at de er tilfredse eller meget tilfredse med deres hjælpere. *Men vi hviler ikke på laubærrene, for der er steder, hvor vi sagtens kan blive bedre," siger drifts- og kvalitetschef i BHF, Erik Jensen.
En brugerundersøgelse hos Bruger-Hjælper Formidlingen har netop vist, at 78,8 pct. af brugerne er tilfredse med deres personlige hjælper.
Undersøgelsen er lavet blandt 300 statistisk udvalgte brugere, der er stillet fem spørgsmål, skriver Bruger-Hjælper Formidlingen i deres nyhedsbrev.

Brugertilfredshedsundersøgelsen skal gøre Bruger-Hjælper Formidlingen klogere på den kvalitet, der leveres. Besvarelserne viser, at der overordnet set er tæt på at være tilfredshed. – Og så giver undersøgelsen et godt input til, hvad man i fremtiden skal blive bedre til, lyder det fra virksomheden.

”Undersøgelsen fortæller os først og fremmest, at vores hjælpere leverer et godt arbejde,” siger drifts- og kvalitetschef i BHF, Erik Jensen.

”78,8% svarer, at de er tilfredse eller meget tilfredse med deres hjælpere. Det er en markant konklusion, der viser, at vores medarbejdere er engagerede og kan den vanskelige kunst, det er at arbejde i et privat hjem. Det er kernen i vores ydelse, og her er grund til at være stolte,” siger Erik Jensen.

På en skala fra et til fem svarer resultatet til en middelværdi på 4,2 – og det lever op til virksomhedens målsætning.

Ønsker mere stabilitet
Tilfredsheden med hjælperne skal dog ses i sammenhæng med, at man ønsker mere stabilitet og færre udskiftninger på holdet. 25 pct er uenige eller meget uenige i, at hjælperne er stabile. Det svarer til en middelværdi på 3,5.

”Svaret er selvfølgelig ikke helt tilfredsstillende,” siger Erik Jensen ”men vi håber, at vi kan ændre billedet ved at sætte mere fokus på arbejdsmiljøet og nedbringe sygefraværet. Her er vores nye sygefraværspolitik et godt redskab”.

Samlet set er 73% tilfredse med den hjælp, de modtager.

”Det er dejligt at vide, at vi er tæt på tilfredshed. Men selvfølgelig hviler vi ikke på laurbærrene,” understreger Erik Jensen. ”Vores mål er at nå op på en middelværdi på 4.
Der er flere veje at gå for at nå det mål, mener han: ”Kommunikationen er vigtig for at styrke relationerne mellem bruger, hjælpere og rådgiveren, og så skal vi løbende være opmærksomme på alle arbejdsgange for at forbedre vores service”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079