23948sdkhjf

Indkøbere og virksomheder mødtes i Greve

Snakken gik lystigt, og visitkort skiftede hænder, da mere end 80 lokale erhvervsdrivende var i direkte kontakt med indkøbere fra Greve Kommune.
Forleden slog Greve Kommune i samarbejde med ErhvervsCentret dørene op for Indkøbsmessen.

Greve Kommunes Indkøbs- og Udbudsafdeling var repræsenteret med medarbejdere, der sidder med det daglige indkøb af varer og tjenesteydelser inklusive bygge/anlæg for ca. 615 millioner kroner årligt. De kommunale medarbejdere stod klar allerede fra morgenstunden for at tage en kop kaffe og en snak med de håbefulde erhvervsdrivende om, hvordan reglerne er for indkøb, og hvad man som virksomhed kan gøre for at gøre sig mere synlig over for de personer, der køber ind på kommunens vegne.

En af de medarbejdere fra Greve Kommune, der havde en snak med mange håbefulde virksomheder, var indkøbs- og udbudskonsulent Mie Annette Jensen.

"Det er meget positivt at komme ud og møde de mange leverandører i Greve. Vi vil gerne hjælpe dem videre til at få en opgave både her i Greve men også i andre kommuner. Det er spændende at være med her i dag og svare på de mange spørgsmål fra de meget forskellige virksomheder, der er mødt op her i dag. De virker alle meget glade for at lære os bedre at kende," fortalte Mie Annette Jensen.

"De har fået at vide, at de er altid velkomne til at ringe, hvis de har yderligere spørgsmål – vi vil hjælpe, hvor vi kan," tilføjede hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08