23948sdkhjf

Kontinenspleje: Fagpersonale deler viden og erfaringer

I næste uge løber verdens største konference om inkontinens af stablen.
Hvad kræver det at levere værdig kontinenspleje af høj kvalitet? Hvad er best practice? Hvordan kan velfærdsteknologi støtte og udvikle kontinensplejen?

Det er nogle af emnerne, når verdens største konference om inkontinens, Global Forum on Incontinence (GFI), løber af stablen i næste uge i Berlin.

Sygeplejersker, kontinenssygeplejersker, læger, ældrechefer, plejeledere, sundheds- og ældrepolitikere, patientforeninger og ældre- og seniorforeninger fra hele verden - herunder også fra Danmark - deltager i den årlige konference.

”GFI handler om at skabe konsensus om vejen frem for kontinensplejen, der er så vigtig en del af især ældreplejen. Det er vores erfaring, at deltagerne går hjem fra GFI med ny indsigt i hvordan de kan bidrage til at udvikle og forbedre kontinensplejen for de samme eller færre ressourcer. Vi forventer, at deltagerne også i år får skabt nye relationer til ligesindede i andre kommuner og organisationer, der har gode erfaringer og viden at dele med hinanden. Det er meget værdifuldt for fremtidens kontinenspleje," siger direktør Ivar Næsheim fra SCA, der står bag konferencen.

Global Forum on Incontinence finder sted den 19. - 20. april.

Du kan læse mere om konferencen her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094