23948sdkhjf

Ergolet og Raunstrup løfter i fælleskab

Nyt samarbejde mellem Ergolet og Raunstrup har allerede stået sin første prøve på byggeriet på DNU Skejby, hvor loftlifte og skinnesystemer i ca. 190 rum er udført og afleveret med en flot afleveringsprotokol.
Ergolet vandt sidste år et større EU udbud i hele Region Midtjylland på loftlift og skinnesystem til patientflytning for en fire årig periode. Da Ergolet skulle i gang, var det vigtigt at finde en samarbejdspartner, der var vant til at arbejde på sygehuse.

Den partner fandt man: Raunstrup og Ergolet har indgået tæt samarbejde om montage af de omfattende skinnesystemer til patientforflytning på de nye danske supersygehuse

Samarbejdet mellem Ergolet og Raunstrup har allerede stået sin første prøve på byggeriet på DNU Skejby, hvor N4 på ca. 190 rum er udført og afleveret med en flot afleveringsprotokol. Nu igangsættes S2 på ca. 200 rum primo december.

- Vi ved jo af erfaring fra tidligere opsætning på hospitalerne, at det kræver noget specielt for montørerne at indordne sig under forholdene på disse byggepladser for supersygehusene mht. tidsplaner og arbejdsmiljø, siger Kent Hvidtfeldt, Salgs- og Marketingschef hos Ergolet.
- Derfor valgte vi at gå ud i markedet og søge efter nogle tættere samarbejdspartnere. Vi havde en lang række specifikke krav som bl.a. strategisk beliggenhed, erfaring med hospitals byggerier, virksomhedens værdisæt mv., som vores fremtidige partner skulle matche. Derudover lagde vi vægt på, at det var en partner, der evnede at tænke nyt og anderledes. Vores valg faldt ret naturligt på Raunstrup, hvis positive udvikling vi har fulgt de seneste år. De matchede alle vores krav, og det bliver fint understreget af deres slogan, der lyder 'Nye vinkler på byggeri'.

Direktør Søren Kristensen fra Raunstrup er også godt tilfreds med den nye samarbejdsaftale.
- Vi har arbejdet med en lang række sager på DNU siden 2009, og vi kender derfor forholdende og kravene rigtig godt. At Ergolet vælger os til at stå for montage mm. ser vi som en anerkendelse af vores innovative og strukturerede måde at gribe opgaverne an på. En høj grad af digitalisering og tæt dialog er hjørnestenene i vores arbejde – også i samarbejdet med Ergolet.

Kent Hvidtfeldt håber på, at man kan bibeholde dette samarbejde fremadrettet, da Ergolet har planer om at kunne levere endnu mere i totalløsninger og leverancer. Han peger på, at dette kunnne være i konsortiedannelse, omkring flere udbud. Ergolet har i denne senere tid vundet flere udbud i Danmark – senest Region Midt på madrasser og KomUdbud (fællesindkøb for 13 Jyske kommuner) på madrasser.

Ergolet
Ergolet producerer og sælger forflytningshjælpemidler i høj kvalitet og er eksperter i forflytning af mennesker med nedsat bevægelsesfunktion, indenfor pleje- og hospitalssektoren.
Ergolet har eget salgskontor i Danmark, England, Polen, Frankrig og Spanien samt 28 forhandlere rundt om i verden. Virksomheden gik ind i sundhedssektoren i midt 80’erne og har gennemtiden oparbejdet et solidt brand af Skandinavisk kvalitets design med i alt 90 medarbejdere, hvor af de 50 medarbejdere er på virksomhedens Polske fabrik.
I september 2016 blev Ergolet en del af den Franske koncern Winncare Group og er nu en del af Winncare Nordic, med hovedsæde i Korsør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078