23948sdkhjf

Se hvem der har 'verdens bedste kolleger'

97 procent har et helt eller delvist godt forhold til kollegerne, viser ny undersøgelse.
En ny undersøgelse hos FOA viser, at 97 procent af FOAs medlemmer mener, at de har gode kolleger. Det skriver Fagbladet FOA:

- Når man yder omsorg for mennesker, kan man føle, at man giver og giver, og det er opslidende, hvis man ikke føler, man får noget igen. Positiv feedback fra kolleger skaber trivsel. Et godt arbejdsmiljø er med til at tanke én op, så man går glad og motiveret på arbejde, siger seniorforsker Thomas Clausen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø til fagbladet.

Undersøgelsen viser, at 66 procent er helt enige i, at de har et godt forhold til deres kolleger. 31 procent er delvist enige. Så der er altså også plads til forbedring.
5.547 medlemmer deltog i undersøgelsen.

Enighed om de vigtigste værdier på arbejdspladsen er med til at skabe det gode kollegaskab, mener arbejdsmiljøkonsulent i FOA Charlotte Bredal.

- Vi er enige om, at den vigtigste værdi i vores job er at hjælpe mennesker. FOA-medlemmer har ikke et særligt omsorgsgen, men vi har et værdifællesskab, der giver et godt udgangspunkt for at være gode kolleger, siger hun til fagbladet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14