23948sdkhjf

Erfaren leder til Akutafdelingen i Viborg

Jacob Stouby Mortensen bliver ny ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg.

Jacob Stouby Mortensen, der bliver ny ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg, kommer fra jobbet som ledende overlæge på Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers. 

Akutafdelingen i Viborg blev etableret i 2013 og modtager alle akutte patienter fra Viborg, Silkeborg og Skive, bortset fra akut syge børn og hjertemedicinske patienter. Afdelingen diagnosticerer og indleder behandling, før patienten bliver udskrevet eller flyttet til fx medicinske eller kirurgiske afdelinger.

På tværs af fag og sektorer
Den nye ledende overlæge har mange års erfaring med ledelse. Senest fra Randers, hvor han har stået i spidsen for 360 medarbejdere inden for blandt andet ortopædkirurgi og brystkræftkirurgi.

- Jeg er vant til at arbejde og lede på tværs af faggrænser, og det vil jeg tage med til Viborg i samarbejde med oversygeplejersken. Vi er hele Hospitalsenhed Midts akutafdeling og virker gennem gode samarbejdsrelationer til de øvrige afdelinger og centre i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive, forklarer Jacob Stouby og fortsætter:

- Samtidig har Akutafdelingen opbygget et tæt samarbejde med Viborg, Silkeborg og Skive kommuner, så vi sammen kan sikre helstøbte forløb for patienterne mellem hospital og eget hjem. Det ser jeg meget frem til at blive en del af.

Jacob Stouby Mortensen kommer til at stå i spidsen, når Akutafdelingen indtager det 24.000 kvadratmeter store nye akutcenter i 2018.

 Et scoop
Lægefaglig direktør, Michael Braüner Schmidt, lægger stor vægt på den nye ledende overlæges erfaring og ikke mindst gejsten og engagementet i de akutte patienter.

-Vi har ansat en erfaren og tydelig leder, som brænder for det akutte område og de akutte patienter. Han ser det akutte område som fælles for alle vores fire hospitaler, og kan samarbejde i de store fællesskaber med andre afdelinger og i de små i egen afdeling. Det er ganske enkelt et scoop, og vi ser meget frem til samarbejdet.

Jacob Stouby Mortensen tiltræder den 1. maj 2017. Stillingen som ledende overlæge er ledig pr. 1. marts, da nuværende ledende overlæge, Larry Højgaard Kristiansen, skifter til job som ledende overlæge på Øre-Næse-Halsafdelingen i Hospitalsenheden Vest.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078