23948sdkhjf

Skanderborg investerer i ny borgerjournal

Columna Cura skal idriftsættes i slutningen af 2017 og bliver Skanderborg Kommunes nye elektroniske borgerjournal, der skal benyttes på tværs af flere fagområder.

Som den første kommune har Skanderborg Kommune benyttet SKI 02.19-aftalen til at købe 'Columna Cura-suiten', der skal styrke omsorgs- og socialområdet i kommunen.

Columna Cura er allerede i brug i Aarhus og Københavns kommuner og bruges af for eksempel hjemmesygeplejersken og SOSU-assistenten, der efter eller under et besøg hos en borger, skal dokumentere oplysninger og behandlingsforløb i journalen.

Columna Cura skal idriftsættes i slutningen af 2017 og bliver Skanderborg Kommunes nye elektroniske borgerjournal, der skal benyttes på tværs af flere fagområder. For eksempel får både hjemmehjælpere og administrativt personale glæde af journalen, ligesom den også skal benyttes i handicapområdet, når blandt andet Sølund, Danmarks største boform for voksne med udviklingshæmning, tager journalen i brug. Skanderborg Kommune og Systematic har indgået en fire-årig kontrakt med mulighed for forlængelse. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094