23948sdkhjf

Sådan reduceres uro hos mennesker med demens

Mød virksomheder og mennesker, der kender til løsninger for mennesker med demens, der kæmper med uro i krop og sind - imorgen på dialogmøde i Odense.

Imorgen onsdag kan man hos CoLab i Odense møde en række erfaringsrige personer og virksomheder, der kan fortælle om deres viden om at mindske uro hos mennesker med demens.

Sted: Erhvervsakademiet Lillebælt
Seebladsgade 1
5000 Odense C
Start: 15. marts 2017 
kl. 09.00-15.00

Det er både på plejehjem, på sygehuse og hos hjemmeboende demensramte at behovet for at mindske uro kan være til stede.

Imorgen inviterer Odense Kommune, CoLab Odense og Welfare Tech derfor kommuner, sygehuse, virksomheder og andre interesserede til dialogmøde om løsninger til reduktion af uro for mennesker med demens. 

De to fokusområder er stimuli (f.eks. livshistorier, spil og musik) og fysisk ro (f.eks. møbler, stole og senge, der giver fysisk ro).

"Ved hvert pitch supplerer fagpersoner fra det offentlige med praktiske erfaringer med brugen af de løsninger og produkter, som du ser. Efter hvert pitch er der mulighed for at komme i dialog med repræsentanter fra virksomhederne og de offentlige aktører, der har erfaringer med løsningerne. Dagen bærer således præg af erfaringsudveksling og netværksudbygning mellem medarbejdere og ledere fra kommuner og hospitaler", lyder det fra arrangørerne.

Welfare Tech er arrangør og man tilmelder sig senest idag kl. 12.00 her.

Mød blandt andre følgende virksomheder:

Gloria Mundicare: Præsenterer dukke med musikterapi, Music Doll, og krammekasse til beroligelse, OrbisBox

MeWeSpace: Præsenterer Sansestimulering og Livshistorier

MOTITECH: Præsenterer en motiverende træningscykel, MOTIview, der generer videoer af landskaber, som den demente kender

Zibo Athene: Præsenterer musikpuden Dreampad hovedpude og Sansestimulerende madrasser til beroligelse og fremme af velvære hos den demente

Forebyggende Medicin: Præsenterer sansestimulering via et "tryllebord", Tovertafel, med bevægende genstande, som kan påvirkes ved berøring

Wellness Nordic: Præsenterer deres Terapigyngestol som har positiv indvirkning på det mentale og fysiske velbefindende os personer med en demenssygdom.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266