23948sdkhjf

Kom indenfor i de nye hospitalsbygninger i Skejby

På søndag den 2. april er der igen mulighed for at besøge Danmarks største hospitalsbyggeri i Skejby.

På søndag den 2. april får man mulighed for igen at besøge det nye hospitalsbyggeri ved Skejby.

Denne gang får man blandt andet et smugkig på den sydlige del af hospitalsbyggeriet med blandt andet Kræftafdeling, operationsstuer og sengeafsnit.

 

Hvad er det egentlig, man bygger, hvor stort bliver det, og hvornår er man færdige?

Har man lyst til at få svar på disse og mange andre spørgsmål, kan man lægge vejen forbi byggeriet i Skejby søndag den 2. april mellem kl. 10 og 16. Her byder Projektafdelingen for DNU nemlig indenfor til åben byggeplads for alle interesserede.

Rundturen varer cirka halvanden time.

Første rundvisning begynder kl. 10 og sidste tur er kl. 14.30. Ved tilmelding bedes man oplyse, om man ønsker at komme på et hold formiddag, middag eller eftermiddag. HUSK, tilmelding er nødvendig, da der er rift om pladserne!

Er man flere, der ønsker at komme på rundvisning sammen, skal man blot nævne det, Tilmelding til rundvisningerne sker på: DNUtilmelding@dnu.rm.dk

Alle deltagere mødes ved hospitalets nye nordlige hovedindgang, Indgang J (se kort herunder) Adressen er Palle Juul-Jensens Boulevard 165, 8200 Aarhus N. Der er mulighed for parkering nær Indgang J (blå områder på kortet), ligesom Midttrafiks gule busser stopper lige i nærheden.

Rundvisningen indebærer færden på mange trapper og over et stort areal uden mulighed for at holde pauser. Derfor er turen ikke egnet for gangbesværede og kørestolsbrugere. På grund af sikkerheden må børn under 10 år ikke deltage i rundvisningerne. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109