23948sdkhjf

Bliv klædt på til de nye SOSU-uddannelser

Ny uddannelsespakke hos SOSU Østjylland består af et basismodul, et overbygningsmodul og tre specialmoduler, og kan både tages som e-learning og som traditionel holdundervisning.

Fra nytår trådte nye SOSU-uddannelser i kraft. SOSU Hjælper og SOSU Assistent er ikke længere to trin på den samme uddannelse, men to forskellige uddannelser.

De nye uddannelser er ændret i forhold til deres indhold, krav og mål - og det skal praktikvejlederne omstille sig til. Derfor udbyder SOSU Østjylland nu en opdateret AMU uddannelsespakke for praktikvejledere.

Uddannelsespakken består af et basismodul, et overbygningsmodul og tre specialmoduler, og kan både tages som e-learning og som traditionel holdundervisning.

Basisuddannelsen er både for vejledere med SOSU elever og for vejledere med Pædagogisk assistent elever. Forløbet varer 11 dage.

Overbygningen varer 12 dage, og er for vejledere som har særlige funktioner i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af elevens uddannelsesforløb.

Specialmodulerne kan vælges individuelt og varer to til fem dage. Indtil videre er der udviklet tre forskellige moduler: Ajourføring, EUX & talentarbejde og Særlig indsats.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094