23948sdkhjf

NAVNE: Ny ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd

Inger Brødsgaard ser frem til at styrke det lægefaglige fundament og vil også have fokus på det tværfaglige og det tværsektorielle samarbejde.

Den 1. juli tager Inger Brødsgaard hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv, når hun tiltræder som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd i Region Nordjylland. Inger Brødsgaard bliver ledende overlæge for almenpsykiatrien for voksne patienter i Klinik Psykiatri Syd.

Hun har i de seneste 10 år været ansat i Region Midt, blandt andet som ledende overlæge i Regionspsykiatrien i Horsens og senest som overlæge og leder i Ambulatorium for Mani og Depression på AUH Risskov.

- Jeg er nysgerrig af natur og ser en spændende udfordring i det nye job som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd. Jeg ser frem til at styrke det lægefaglige fundament og vil også have fokus på det tværfaglige og det tværsektorielle samarbejde. Derudover er jeg særligt optaget af at sikre patienterne lige adgang til den specialiserede behandling, som er et af hovedfokusområderne i Region Nordjyllands psykiatriplan frem mod 2020, siger Inger Brødsgaard.

- Vi er rigtig glade for ansættelsen af Inger Brødsgaard. Hun har stor erfaring, både som psykiater og som leder, og så har hun høje ambitioner og fokus på at udvikle psykiatrien og ikke mindst samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere. Med hendes store ledelsesmæssige og faglige erfaring er hun den rette til sammen med klinikkens medarbejdere og ledere at videreudvikle Patientens Team og det sammenhængende patientforløb, siger klinikchef Carsten Møller Beck.

Inger Brødsgaard tiltræder stillingen som ledende overlæge i Klinik Psykiatri Syd efter Jimmi Nielsen, der fratrådte i november 2016.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078