23948sdkhjf

Konkurs rammer nordjyske kommuner - igen

Hjørring og Frederikshavn kommuner må kridte skoene efter at Din Hjemmepleje ApS er gået konkurs.

I Hjørring og Frederikshavn kommuner skal man igen forholde sig til en konkurs, efter virksomheden Din Hjemmepleje ApS nu har erklæret sig konkurs. Varslen var kort, skriver Hjørring Kommune i en pressemeddelelse.

Hjørring Kommune har umiddelbart indgået aftale med konkursboet om, at konkursboet i første omgang viderefører driften i forhold til afklaring af evt. salg af virksomheden. Hjørring Kommune afventer nu konkursboets tilbagemelding på, om virksomheden sælges eller afvikles.

Hjørring Kommune har ikke hørt om nyt i forhold til Din Hjemmeplejes afvikling, oplyser Direktør for Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen, Leif Serup, onsdag til Magasinet Pleje,

I Frederikshavn har Din Hjemmepleje indtil dags dato haft kontrakt om at levere hjemmehjælp til borgere i eget hjem.

- For at sikre, at alle borgere fortsat modtager den hjælp og pleje, de er visiteret til, vil den kommunale hjemmepleje træde til med øjeblikkelig virkning, lyder det fra kommunen.

I Frederikshavn drejer det sig om i alt 410 borgere fordelt med 143 personlig pleje og 267 på praktisk hjælp.

I Hjørring afventer man stadig:

- Hvis virksomheden sælges, vil borgerne som udgangspunkt ikke blive berørt af konkursen. De vil fortsat modtage hjemmehjælp fra Din Hjemmepleje ApS. Hvis konkursboet beslutter, at virksomheden skal afvikles, vil Hjørring Kommune sikre, at alle borgere, der bliver berørt af konkursen, fortsat får den fornødne hjemmehjælp, skriver Hjørring Kommune.

Der er godt 200 borgere i Hjørring Kommune, der i dag modtager hjemmehjælp fra Din Hjemmepleje ApS. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125