23948sdkhjf

NAVNE: Ny leder i vagtcentralen i Horsens

Elin Høymark bliver ny oversygeplejerske i Præhospitalets vagtcentral.

Elin Høymark indtræder 16. juni som oversygeplejerske i Præhospitalets AMK-vagtcentral. 

Elin Høymark kommer fra en stilling som leder af Anæstesiologisk afdeling på Hospitalsenhed Horsens, men har også arbejdet som sygeplejerske på Intensiv Terapi Afsnit på Aarhus Universitetshospital. Hun har derfor erfaring med akutte og kritisk syge patienter fra såvel det direkte patientarbejde som på det ledelsesmæssige niveau. Desuden har hun i en årrække været leder i Børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital.

I Region Midtjyllands Præhospital får Elin Høymark sammen med den øvrige afdelingsledelse ansvaret for AMK-vagtcentralens drift og udvikling.

- Den præhospitale indsats er i rivende udvikling. Der er i disse år stor fokus på at forbygge unødige indlæggelser, og vi har både forskning og projekter i gang, der udspringer fra AMK-vagtcentralen. Med Elin Høymark får vi en leder, der kan stå i spidsen for de kommende års forandringsprocesser og skabe et motiverende arbejdsmiljø, der fremmer såvel faglighed som løbende kvalitetsudvikling, siger lægefaglig direktør Per Sabro Nielsen.

- Som leder i AMK-vagtcentralen er jeg opmærksom på, at medarbejderne sidder i en helt central rolle, som kræver både erfaring og is i maven. Jeg vil helt sikkert have fokus på at vise tydelig retning og skabe et godt arbejdsmiljø, der støtter medarbejderne i at løfte deres udfordrende opgaver, understreger Elin Høymark. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078