23948sdkhjf

NAVNE: Hun skal kommunikere den private velfærd

Karen Grønkjær Kjeldsen er pr. 1. juni 2017 ansat som kommunikationschef for Diakonissestiftelsen på Frederiksberg.

Karen Grønkjær Kjeldsen er pr. 1. juni 2017 ansat som kommunikationschef for Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Hun kommer fra en stilling som projektleder for kommunikation på Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.

Karen Grønkjær Kjeldsen har haft ansvar for kommunikationen om det store byggeprojekt til over 4 mia. kr., som samtidig er et forandringsprojekt for de mange medarbejdere på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

På samme måde er Diakonissestiftelsen midt i en udviklingsproces med stort nybyggeri midt på Frederiksberg og en transformation i retning af en mere udadvendt og kommunikerende organisation.

 - Jeg glæder mig til at dykke ned i en ny og kompleks organisation, som har en stor kontaktflade med mange mennesker. Diakonissestiftelsen er på en spændende udviklingsrejse, som det bliver sjovt og udfordrende at være en del af, siger Karen Grønkjær Kjeldsen.

Diakonissesstiftelsen arbejder med velfærd og mange forskellige samfundsgrupper lige fra børn til ensomme og psykisk sårbare mennesker, til ældre, der har brug for pleje, og dem, der får hjælp på vejen ud af livet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078