23948sdkhjf

Når hjemmeplejen bliver nøglefri

Ny e-bog kan inspirere kommuner, der overvejer nøglefri hjemmepleje.

Væk med traditionelle nøgler og ind med elektroniske låse. Sådan ser det ud i hjemmeplejen hos ca. halvdelen af de danske kommuner. Giver det højere sikkerhed? Større tryghed? Er der en økonomisk gevinst? 

Det kan man blive klogere på med Tunstalls gratis nye e-bog ”Når hjemmeplejen bliver nøglefri”. Bogen kan bruges som inspiration i overvejelserne om at indkøbe elektroniske låse til hjemmeplejen og downloades gratis via ovenstående link.

"F.eks. anbefales kommunen at lave en projektorganisation sammen med leverandøren. Og i et overraskende afsnit, fortælles det, at kommunerne bør forvente sig noget mere af de elektroniske låsesystemer," skriver Tunstall i en pressemeddelele.

Tunstall oplyser, at det er første gang, der kigges på erfaringerne med nøglefri hjemmepleje over de år, hvor der er benyttet elektroniske låse i hjemmeplejen. Analysearbejdet er foretaget hos 15 danske kommuner, der benytter sig af fem forskellige leverandører. ”Når hjemmeplejen bliver nøglefri” baserer sig dermed ikke på et bestemt låsesystem, men er derimod udarbejdet på tværs af leverandører.

De 15 kommuner udgør 30 procent af de kommuner, der har elektroniske låse i hjemmeplejen.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109