23948sdkhjf

Konference om mental sundhed til oktober

Odense Kommune arrangerer konference om mental sundhed i forbindelse med WHINN 12. oktober.

PIO Mental Sundhed, Odense Kommune, arrangerer 12. oktober konference om mental sundhed i forbindelse med den store ”Week of Health & Innovation”/WHINN, der løber af stablen i uge 41.

Konference om mental sundhed, 12. oktober kl. 9.00-16.00, ODEON, Odense Kongres og Kulturhus.

Konferencen henvender sig til politikere, forskere, meningsdannere, eksperter, ledere og fagpersoner.

Kan vi finde en vej og passe på vores mentale sundhed i et fremtidsperspektiv, som vi ikke helt ved hvor går hen? Kan vi ruste os og komme på forkant med nogle af de tendenser, vi aner i det fjerne, som både kan udfordre og styrke vores mentale sundhed?

Konferencens program:
Carsten Obel, professor ved Institut for folkesundhed starter konferencen med at tune ind på den seneste forskning og fokuserer på, hvilke områder vi skal give særlig opmærksomhed.

Marianne Levinsen fra Center for Fremtidsforskning kommer med et indspark om mega-trends i forhold til fremtidens mentale sundhed og giver et bud på hvordan den mentale sundhed ser ud i år 2035.

Herefter bliver formand for Dansk Psykologforening Eva Secher Mathiasen interviewet på scenen om de værdier hun mener et velfærdssamfund som vores skal vægte og værne om i fremtiden.

Hvad sker der når man mister grebet om hverdagen og hvordan genfinder man kontrollen? Det vil adfærdsforsker ved RUC Pelle Guldborg Hansen komme omkring, hvorefter skuespiller Lars Simonsen vil komme med sin personlige historie om at tilegne sig muligheder for at mærke sig selv og skabe en meningsfuld virkelighed sammen med andre mennesker.

Balder Johansen, kendt fra DR’s tv-serie ”Frihed, lighed og tømmerlus”, vil fortælle om byggefirmaet hvor der ikke er chefer, hvor alle får samme løn og hvor der også er plads til dem, der har svært ved at passe ind andre steder. Korleder og sanger Mette Risager fortæller hvordan vi kan bruge sang og musik til at nedsætte stressniveauet – og som det sidste punkt i dagens program, har vi sammensat et panel, der sammen med dagens konferencier går i nærkontakt med konferencedeltagerne, når de kopierer Mads og Monopolet.

Se hele programmet her.

Tilmelding skal ske her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094