23948sdkhjf

NAVNE: To nye, kompetente ledere til Horsens

Nyt ledelsesteam i Anæstesiologisk Afdeling på Hospitalsenheden Horsens.

Christine Dragsbæk Knudsen og Luana Leonora Jensen udgør det nye ledelsesteam i Anæstesiologisk Afdeling på Hospitalsenheden Horsens. Begge tiltrådte samtidigt - 1. august - som henholdsvis ny oversygeplejerske og ledende overlæge i afdelingen.

Det er to meget kompetente ledere, som fremover står i spidsen for Anæstesiologisk Afdeling på Hospitalsenheden Horsens.

Tilsammen vil de arbejde for en afdeling kendetegnet ved høj faglighed og kvalitet, som går hånd i hånd med et godt arbejdsmiljø. Begge ledere har blik for det tværfaglige.

Christine Dragsbæk Knudsen bliver ny oversygeplejerske i afdelingen. Hun kommer fra et job som afdelingssygeplejerske ved Intensiv Afsnit, Hospitalsenheden Midt, og har erfaring som både kardiologisk sygeplejerske og anæstesisygeplejerske, før hun blev leder.

De to nye ledere udgør et stærkt ledelsesteam med forudsætningerne for og lysten til at engagere mennesker, forbedre arbejdsgange og løfte faglige standarder.

- Vi kommer i fremtiden til at arbejde endnu mere tværfagligt og imellem grænseflader. Samtidig skal vi dyrke og styrke den faglighed, vi hver især har rødder i.  Som ledelsesteam vil vi gerne være med til at omsætte tiltag og medarbejdernes gode idéer til gavn for patienterne, og hvor processen samtidig fordrer masser af arbejdsglæde.

Luana Leonora Jensen, som er ny ledende overlæge i samme afdeling, kommer fra en stilling som overlæge ved Aarhus Universitetshospital. Hun er uddannet speciallæge i anæstesiologi og har mange års erfaring som anæstesiologisk overlæge i både Region Syddanmark og Region Midtjylland. Luana har en stærk faglig profil, bl.a. med en nordisk master i avanceret smertebehandling og en nordisk master i børneanæstesi.

 - I samarbejde og dialog med afdelingens dygtige medarbejdere vil vi fortsat udvikle afdelingen i retning af endnu mere smidige patientforløb, høj faglighed og tværsektorielt samarbejde. Vi glæder os til at lede en afdeling med fokus på medarbejdertrivsel, og hvor alle bidrager aktivt til patientsikkerhed og oplevet kvalitet, siger det nye ledelsesteam.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078