23948sdkhjf

Permobil inviterer til åbent hus med faglige seminarer

Virksomheden flytter domicil til Taastrup: Åbent hus 7. september.

Virksomheden Permobil Danmark står overfor flere forandringer, når virksomheden flytter i nye lokaler i Taastrup og samtidig lancerer helt nye kørestole, nye koncepter og vidensdeling under mottoet 'NEW Direction'.

Torsdag den 7.september kl.10.00-20.00 åbner Permobil Danmark officielt de nye døre på Hørskætten 18 for sine kunder og forretningsforbindelser.

- Det er ikke så meget selve flytningen, vi fejrer, men alle vores nye koncepter, vi ønsker at præsentere, siger salgschef Dorte Læsø.

Kunderne kan på dagen bl.a. blive introduceret til  de nye, centerdrevne kørestole og det nye koncept 'Direct-stole'. På dagen kan man deltage i flere faglige seminarer, bl.a. *Siddestyilling og repositionering", "Forebyggelse af skulderskader hos kørestolsbrugere" og "Faktorer der spiller ind på siddestillingen".

Alle er velkomne, men man opfordres til tilmelding på dk@permobil.com.

Taastrups borgmester Michael Ziegler og Permobils CEO Jon Sin­torn deltager på dagen.

Permobil er en førende healthcare virksomhed, der leverer avanceret rehabiliteringsteknologi. I 50 år har man arbejdet med og for mennesker med forskellige former for funktionelle handicap. Virksomheden har et stort udvalg af chassis- og sædeprogrammer til såvel voksne som børn – til både udendørs og indendørs brug. ROHO tilfører brancheførende teknologi og medicinsk ekspertise til Permobil.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08