23948sdkhjf

Nyt fælleskab om demens i Odder

Alzheimerforeningen, Ældresagen og Vågetjenesten danner sammen med Odder kommune et fællesskab, hvor frivillige kan være med til at støtte personer med demens.

Støtte og fællesskab er væsentligt, når man har fået en demenssygdom eller er pårørende til en person med demens.

Derfor etablerer frivilligorganisationerne Alzheimerforeningen, Ældresagen og Vågetjenesten sammen med Odder kommune et fællesskab, hvor frivillige kan være med til at støtte personer med demens.

Formålet er at sikre, at fællesskaber og aktiviteter i hverdagen opretholdes både hos personen med demens og deres pårørende..

Kom til informationsmøde
Der afholdes informationsmøde på tirsdag den 5. september i Odder Kirkecenter kl. 18.30 -20.30.

Til mødet vil direktør for social og sundhed, Jette Lorenzen, i Odder Kommune byde velkommen. Demonskoordinator Susan Kaagh vil derefter fortælle om tankerne bag projektet og fortælle om, hvordan man kan give støtte til, at personer med demens kan have en aktiv hverdag.
På mødet vil to frivillige også fortælle om deres erfaringer med at være frivillige hos personer med demens. Derefter er der spørgsmål og debat. Formanden for social- og sundhedsudvalget, Niels Rosenberg (C ), vil til sidst afslutte debatten.

Tilmelding ikke nødvendigt, men I er velkomne til at kontakte demenskoordinator Susan Kaagh ved eventuelle spørgsmål på mail: susan.kaagh@odder.dk eller tlf:87 80 37 16.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093