23948sdkhjf

De skal svinge til musikken på unik plejehjems-festival

Plejecenter Mølleparken inviterer på torsdag til pop- og rockkoncerter i de smukke omgivelser ved søen i Sønderborg.

Mølleparken i Sønderborg er kendt som et populært spillested. I skønne omgivelser samles tusindvis af glade mennesker sommeren igennem til pop- og rockkoncerter med store og større musiknavne. Lige i nærheden ligger Plejecenter Mølleparken. Og her vil man ikke stå tilbage for den musikglade nabo, for - som man siger på plejecentret - "når andre kan, så kan vi også".

Som sagt så gjort og på torsdag, den 7. september, inviteres til musikfestival i plejecentrets eget haveanlæg, som ligger smukt ned til søen midt i Sønderborg.

Musikken starter kl. 10 og slutter kl. 15. Om formiddagen underholder "Calle og Bente" med sang og musik, Mølleparkens kor "Sanglærkerne" og "Asserballe Spillemænd".

Efter en pause kl. 11.30-13, hvor der på et festivalarmbånd til 25 kr. kan købes hotdogs, øl og sodavand, er det Richard Ragnvald og Vagn, der slutter festivalen af. De to sidste er rigtige "syng med"-musikere.

Festivalen er ikke alene for Plejecenter Mølleparkens beboere og andre tilknyttede, men også for beboere og tilknyttede på kommunens øvrige plejecentre.

Festivalens hovednavn er Richard Ragnvald, som spiller og synger fra kl. 13. De andre fire indslag er lokale - det ene er plejecentrets eget kor "Sanglærkerne".

- Beboere på plejecentre er i dag mellem 60 og 100 år. Det betyder, at de ældste var unge i 30'erne med jazz og charleston, mens de yngste voksede op med Elvis, rock og dansktop. Det spektrum vil vi forsøge at præsentere på festivalen, så alle kommer i stemning med deres ungdoms musik, fortæller plejecenterleder på Mølleparken, Flemming Nielsen.

Der kan købes fadøl, sodavand og en pølsevogn, og festivalgæsterne kan købe festivalarmbånd.

Festivalen er støttet med en donation fra Fabrikant Mads Clausens Fond.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078