23948sdkhjf

Konference om data i fremtidens sundhedsvæsen

I dag samles sundhedsfagligt personale fra 22 syddanske kommuner og Region Syddanmarks fem sygehusenheder på konferencen Dit&Data – Fremtidens Sundhedsvæsen.

Er fremtidens sundhedsvæsen en verden bygget op omkring data? Eller er data blevet forment adgang af frygt for, at den falder i de forkerte hænder?

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver vendt, når sundhedsfagligt personale fra de 22 syddanske kommuner, Region Syddanmarks fem sygehusenheder, almen praksis og patientforeninger i dag mødes på konferencen Dit&Data – Fremtidens Sundhedsvæsen, der foregår hos Syddansk Sundhedsinnovation.

- At vi kan samle 150 mennesker på tværs af kommuner, sygehuse, almen praksis og patientforeninger bekræfter os i, at dét at kigge ind i fremtidens sundhedsvæsen, vedrører os alle; fordi det spiller en rolle i vores dagligdag og fordi vi er nysgerrige på fremtiden, udtaler konsulent Linda Justi fra Syddansk Sundhedsinnovation.

Konferencen bliver besøgt af en række talere heriblandt fremtidsforsker Bogi Eliasen, der blandt andet har forsket i genteknologiens betydning i fremtidens sundhedsvæsen. Derudover deltager blandt andre Morten Freil, formand for Danske Patienter, Jens Søndergaard fra almen praksis’ forskningsenhed, Anders Quitzau, Innovation Executive hos IBM og sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen.

Temaerne vil kredse omkring datadeling, datastrøm og digitalisering: Hvad kan vi glæde os til i fremtiden? Og hvad skal vi være på vagt overfor?

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063