23948sdkhjf

Smiley' er til køkkenet på Langagergård Plejecenter

Fødevarestyrelsen har været på uanmeldt kontrolbesøg på plejecenteret, som Forenede Care driver i Karlslunde.

Fødevarestyrelsen kom forleden på uanmeldt kontrolbesøg på Langagergård Plejecenter, som Forenede Care driver i Karlslunde. Resultatet var fem storsmilende Elite-smiley'er.

På plejecenteret findes et større produktionskøkken og otte selvstændige mindre køkkener, der kobler sig til hvert enkelt bo- og levemiljø, som beboerne har deres dagligdag i. Kontrollanten havde denne dag planlagt at skulle gennemgå det store produktionskøkken og seks af de mindre køkkener.

- Og der var intet at komme efter. Selvom kontrollanten var meget grundig og nøje gennemgik alle forhold, så fandt hun ikke noget, som overhovedet kunne kritiseres. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for og stolte af. Vi har en stor berøringsflade med mange mennesker hver dag, og de skal naturligvis være helt trygge ved forholdene i og omkring vores køkkener. Det har meget høj prioritet for os, forklarer køkkenleder Kitt Krogslund Steenberg.

Den dag var hun netop i gang med at vaske gulvene i køkkenet på Langagergård Plejecenter ved middagstid. Hun havde nemlig igangsat en hovedrengøring af køkkenet, og der var på forhånd forberedt blandt andet lækre hjemmelavede frikadeller og kold kartoffelsalat på plejecenteret, så køkkenfolkene denne dag havde mulighed for at give køkkenet en ordentlig omgang rengøringen midt på dagen. 

Det grundige kontrolbesøg, hvor Fødevarestyrelsens medarbejder blandt andet kontrollerede hygiejnen i køkkenerne, rengøringen, opbevaringen og datomærkningen af fødevarerne, mundede ud i fem særlige grønne beviser for, at køkkenforholdene på stedet er helt i top. Nemlig fem Elite-smiley'er. Derudover blev der fornyet to storsmilende smiley’s, som personalet forventer også bliver opgraderet til Elite-smiley’er ved næste kontrol. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094