23948sdkhjf

Zealand Care rykker domicil til Holbæk

Administrationen af hjælpemiddeldepot flytter til Midtsjælland.

Zealand Care rykker sin administration til Holbæk. Det sker i forsøget på at optimere og effektivisere også den administrative del af virksomheden. 

- Vi har længe gået i en centraliseringstanke, hvor vi ønsker at optimere vores virksomhed bedst mulig. Det gør vi bl.a. for at kunne tilbyde vores kunder – kommunerne – de bedste løsninger til de bedste priser, siger Jacob Hansen, administrerende direktør hos Zealand Care A/S og fortsætter:

- Den helt overordnede centraliseringstanke kredser også om maximal brug af vores centres ressourcer – som f.eks. personale, værksted og vores store desinfektions- og vaskekabinetter til hjælpemidler. Denne optimering opnår vi bl.a. ved at administrationen kommer tæt på ”maskinrummet” og vi dermed får en daglig dialog med vores medarbejdere på depotet, så der er kortest vej fra ide til handling. 

Den fremtidige adresse er Faurgården 5C, 4300 Holbæk.

Om Zealand Care

Zealand Care leverer komplette serviceløsninger på depotdrift, service og hjælpemidler og har med løsninger indenfor blandt andet distribution af moderne velfærdsteknologi fremtidens perspektiv på sundhed og velfærd i Danmark.

Ud over samarbejdet med det offentlige driver Zealand Care webshoppen Seniorland.dk som formidler hjælpemidler til det private marked.

Zealand Care er ejet af den hollandske koncern Louwman, og har i dag ca. 75 medarbejdere fordelt over det meste af Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14