Køkkenpriser: Dine kolleger fortjener en nominering
De danske innovative storkøkkener knokler dagligt for at finde nye måder at gøre deres fag og ikke mindst ernæring attraktiv for dem, der skal lave maden og ikke mindst dem, der skal spise den.
Det skal hyldes!
Magasinet Pleje uddeler derfor for første gang en række priser til storkøkkener, der udmærker sig i en sådan grad, at øvrige fagfolk kan tage ved lære. Og du kan være med til at indstille et køkken til prisen.
FoodExpo 2018
I en række særtillæg i Magasinet Pleje beskæftiger vi os fagligt med ernæring og storkøkken og med Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018.
Kulminationen på konkurrencen sker på Nordens største fagmesse for storkøkkener - FoodExpo - der afholdes i Messecenter Herning den 18.-20. marts 2018.
Stærkt dommerpanel skal kåre vinderne Når Magasinet Pleje skal kåre vinderne af Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018 står et
|
Her bliver priserne i de fire kategorier uddelt på en festlig event, hvor Magasinet Pleje og vore samarbejdspartnere - blandt andet Arla, Orkla og Kohberg - hylder de dygtige fagfolk, der findes i plejesektoren.
På eventen vil være masser af smagsprøver og mulighed for en snak med vores samarbejdspartnere, der er eksperter indenfor hvert deres felt.
Men inden vi når så langt, vil vi gerne høre fra jer og jeres kolleger i branchen: Hvem skal nomineres til Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018 - og hvorfor?
Hovedpræmier Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Miljø: En måneds forbrug af Orkla-produkter. Værdi op til 10.000 kr. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Mad til Småtspisende:
Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Økologi: Hele dit køkken* inviteres til workshop – ’En bæredygtig omstilling’. Vi skruer op for økologien og ned for madspild, imens I får nye kompetencer til at tage endnu flere bæredygtige skridt i jeres køkkenhverdag. *Max antal/min antal: 16 pers./10 pers. Værdi: 20.000 kr. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Fremtidens Køkken: Heldags vidensworkshop med Casper Bøgeskov fra det danske Cateringlandshold. Temaet skræddersyes vinderne. |
Har din arbejdsplads opnået Det Økologiske Spisemærke og finansieret de dyrere økologiske varer ved at lave mere mad fra bunden?
Har din arbejdsplads sparet tusinder af kroner på budgettet ved at mindske madspild?
Har køkkenet arbejdet med underernæring og opnået markante resultater?
Har I opfundet en robot, der kan lægge pålæg på smørrebrødet?
Har I nedbragt sygefraværet ved at løbe en tur sammen hver morgen og spise fælles, sund mad.
Eller?
Vi glæder os til at høre fra jer!
Der er ingen grænser for, hvem der kan indstille et køkken og hvorfor - så længe indstillingen er aktuel indenfor én eller flere af de fire kategorier.
Alle deltagere skal sende en mail med en fortælling om køkkenets projekt:
Hvad var jeres mål?
Hvordan har I opnået det mål?
Der er deadline for nomineringer 19. februar 2018.
Dokumentation i forhold til fotos, excelark, beregninger, med mere er meget velkommen!
Vinderen i hver kategori bliver afsløret på FoodExpo mandag den 19. marts 2018.
Alle nomineringer skal sendes til vind@magasinetpleje.dk.
Vedhæft gerne relevante billeder og evt. dokumentation for projektet.