23948sdkhjf

Esbjerg Kommunes 'Udbudspanel' er nomineret til pris

Kommunens nye udbudspanel skal styrke dialogen mellem kommunen og det lokale erhvervsliv.

Esbjerg Kommune er nomineret til IKA Dialogprisen.

Kommunen har igennem de seneste år arbejdet med at styrke dialogen mellem ordregiver og tilbudsgiver ved altid at afholde teknisk dialog samt efterfølgende sende dele af udbudsmaterialet i høring. Men i 2017 tog kommunen springet ind i noget helt nyt.

IKA Dialogprisen

På IKA Årskonference den 6. februar uddeles IKA Dialogprisen til en offentlig myndighed, brancheforening, institution eller privat leverandør til det offentlige, der har skabt et godt resultat på baggrund af dialog.

Esbjerg Kommune har i foråret 2017 nedsat et udbudspanel, der skal styrke dialogen mellem kommunen og det lokale erhvervsliv.
På baggrund af inspiration fra City of London oprettede Esbjerg Kommune, i samarbejde med Esbjerg Erhvervsudvikling, Udbudspanelet, hvor det lokale erhvervsliv er bredt repræsenteret i en dialog omkring udbud og indkøbsaftaler.
Formålet med Udbudspanelet er at skabe et tættere bånd mellem Esbjerg Kommune og Esbjergs lokale erhvervsliv. Panelet funger som ambassadører for Udbud & Indkøb og for de udbud, der laves.

Derudover indgår panelet som strategisk orienterede sparringspartner for Udbud & Indkøb og bidrager blandt andet til drøftelser af måder, der udbydes, gode råd til kommende udbud og dialog med erhvervslivet samt feedback på Udbud & Indkøbs håndtering af tidligere udbud og dialog

”Det er en ekstraordinær og nytænkende indsats, som bør belønnes med IKA Dialogprisen”, lyder det blandt andet i indstillingen til Dialogprisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094