23948sdkhjf

Workshop om intelligente hjælpemidler

Kom til gratis workshop i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup den 14. marts.

Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, DELTA/FORCE Technology og Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi inviterer til åben workshop om intelligente hjælpemidler.

Det sker den 14. marts hos Dansk Rehab Gruppe i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Målet med dagen er ifølge arrangørerne at "skabe et udviklingsrum sammen med de deltagende virksomheder og kommuner – og sammen afdække beyond-state-of-the-art løsninger i markedet og påvise nye innovations- og produktudviklingsmuligheder."

"På workshoppen, der vil indeholde oplæg fra teknologieksperter, indsigter fra kommuner og producenter, vil vi italesætte de mange nye teknologisk muligheder, som hjælpemiddelsområdet har i disse år - og lægge op til co-creation processer mellem producenter og aftagere samt producent/producent samarbejder. Som deltagende virksomhed får du vigtig ny viden på hjælpemiddelsområdet sammen med både brugere og aftagere – og GTS-Institutterne faciliterer på dagen både idegenerering samt koncept- og projektudvikling af konkrete teknologiske innovationer til hjælpemiddelsområdet i Danmark," lyder det fra Teknologisk Institut.

Alle er velkomne. Arrangementet er gratis.

Læs mere om tilmelding og om arrangementet her.

Program for dagen (foreløbigt)

09.00 Ankomst til Handicaporganisationernes Hus og morgenmad

09.30 Velkommen til dagens workshop v/ seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz, Teknologisk Institut og vært direktør Morten Rasmussen, Dansk Rehab Gruppe

09.45 Kommunevinklen: Arbejdet med offentlig velfærdsinnovation i Danmark

10.15 GTS-Institutternes indsatsområder i forhold til udviklingen af ny sundheds- og velfærdsteknologi. Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet og Delta/Force Technology fortæller om deres vinkel på produktudvikling og innovation

11.15 Inspirationsoplæg om Fremtidens Intelligente Hjælpemidler

12.00 Frokost og netværk

12.30 Co-creation-processen starter: Behovsafklaring i markedet, markedsplads og virksomheds-pitch. Hvad kan teknologien i dag, hvilke intelligente teknologier er allerede på markedet – og hvor er teknologiudviklingen på vej hen? Lad os udvikle morgendagens intelligente hjælpemidler ud fra best-practice.

14.30 Tak for i dag og næste skridt

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078