23948sdkhjf

Mads & Panelet diskuterer dilemmaer på messe i maj

Health & Rehab Scandinavia er klar med helt nyt koncept på messen i Bella Center den 15. maj.

Du kender Mads Steffensen fra radioen, men tirsdag den 15. maj sidder han live på Health & Rehab Scandinavia.

"Mads Steffensen & Panelet” tager dilemmaer op om handicap, ældre, hjælpemidler, velfærdsteknologi og lignende emner, som du går og tumler med til hverdag.

Panelet på Health & Rehab Scandinavia udgøres af fagpersoner og meningsdannere inden for social- og hjælpemiddelområdet. 

"Alt er tilladt, store som små dilemmaer. Så skynd dig og send dit dilemma ind, som vi kender det fra det populære radioprogram "Mads og Monopolet". Vi glæder os til at modtage de mange spændende grublerier, så ”Mads Steffensen & Panelet” kan vælge det bedste af det bedste, så diskussionerne bliver relevante, humoristiske og tankevækkende," lyder det fra Dansk Rehab Gruppe, der arrangerer Health & Rehab Scandinavia 2018.

Deadline for indsendelse af dilemmaer er den 13. april 2018.
Brug dette skema til at indsende dit dilemma: 

Eksempel på dilemma: "Min dreng med ADHD på 10 har fået udskrevet noget sovemedicin, fordi kommunen siger, at vi først skal prøve det, før vi kan søge bevilling til en kugledyne. Som mor har jeg det rigtigt svært ved at give mit barn endnu mere medicin. Så kære Mads & Panelet, skal jeg lyve og sige, at vi har prøvet sovemedicinen uden virkning?" Mange hilsner og tak fra Noahs mor."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142