23948sdkhjf

NAVNE: Ny sygeplejefaglig direktør på OUH

Mathilde Schmidt-Petersen er uddannet sygeplejerske og har desuden en masteruddannelse i ledelse.

OUH – Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus får ny sygeplejefaglig direktør. Mathilde Schmidt-Petersen tiltræder stillingen 15. juni 2018, hvor hun tager over efter Judith Mølgaard, som går på pension.

Mathilde Schmidt-Petersen er uddannet sygeplejerske og har desuden en masteruddannelse i ledelse. Hun blev ansat som sygeplejerske på sygehuset i Svendborg i 1997 og har de seneste år arbejdet som oversygeplejerske. Først på sygehusets Geriatrisk Afdeling og siden hen på Medicinsk Afdeling M/FAM, der foruden de medicinske områder også består af sygehusets fælles akutmodtagelse. Afdelingen har flere end 400 medarbejdere. De sidste par år har Mathilde Schmidt-Petersen også været en del af OUH’s overordnede forbedringsledelse.

I sin nye stilling får Mathilde Schmidt-Petersen, sammen med de øvrige fem direktører i direktionen, det overordnede ansvar for ledelsen af hele OUH – Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus. Sygehusenheden er den største af Region Syddanmarks fire sygehusenheder og ét af Danmarks største sygehuse.

Som sygeplejefaglig direktør får Mathilde Schmidt-Petersen blandt andet et særligt ansvar og fokus i forhold til OUH’s arbejde med ambitiøse patientforløb og den sygeplejefaglige udvikling.

Mathilde Schmidt-Petersen glæder sig til at tiltræde stillingen og til at blive en del af direktionen på OUH:

- Jeg ser frem til at arbejde videre med de muligheder, som Nyt OUH giver os – i samarbejde med dygtige og engagerede ledere og medarbejdere. Samtidig er vi ved at udvikle Svendborg Specialsygehus. Også her er der spændende fremtidsperspektiver, der både vil gavne patienterne og skabe attraktive arbejdsområder for personalet. Som sygeplejefaglig leder har min drivkraft altid været at skabe gode muligheder og betingelser for patienterne og samtidig et godt arbejdsmiljø for personalet, siger hun i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078