23948sdkhjf

Patienternes Pris uddelt

En samlet Psykiatri i Region Nordjylland fik fredag overrakt Patienternes Pris.

Der var stor glæde, og både ansatte, politikere, patienter og pårørende var mødt op for at ønske tillykke.

- Jeg er meget stolt og utrolig glad for prisen. Patienternes Pris er den bedste pris, man kan få (…). Det betyder rigtig meget, at vores dygtige medarbejdere bliver anerkendt for deres arbejde. Og det er fuldt fortjent. Det er ikke lette jobs, de har valgt for det psykiatriske felt er spækket med udfordringer, siger Anette Sloth, direktør i Psykiatrien, der modtog prisen på vegne af de ansatte.

Jens Ibsen, der er formand for Patientinddragelsesudvalget og formand for SIND i Nordjylland overrakte prisen sammen med Regionsrådsformand Ulla Astman (S). I sin tale sagde Jens Ibsen bl.a.

- Patienterne og deres pårørende er glade for jeres indsats. I ser de hele mennesker, I husker personen bag patienten, I redder liv, gør hverdagen tålelig og igen værd at leve. I engagerer jer, bruger jer selv, er professionelle. Og så giver I plads og støtte – også til familierne.

Det er Psykiatrien samlet i Region Nordjylland, der modtager den ærefulde pris, der kommer med anerkendende ord fra patienter og pårørende til enheder og ansatte i både Aalborg, Brønderslev og Thisted.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081