23948sdkhjf

Tak for dig – og 599 andre

Aarhus Kommune hyldede de mange frivillige, der gør en forskel for ældre

600 frivillige deltog mandag i et arrangement "Tak for dig", hvor Sundhed & Omsorg under Aarhus Kommune samt Frivilligrådet sagde tak til dem, der gør en ulønnet indsats for kommunes ældre.

Og netop i år, hvor Aarhus er Europæisk Frivillighovedstad, er der lagt ekstra fokus og kræfter i at gøre dagen til noget helt specielt.

- Jeg er overvældet og taknemmelig over, at så mange mennesker har lyst til at deltage på denne dag, hvor vi fejrer nogle af dem, der dagligt er med til at skabe nye oplevelser og fællesskaber på lokalcentre, plejehjem og i de mange foreninger. Jeg glæder mig over, at vi sammen kan anerkende og fejre den indsats, som alle de mennesker er med til at gøre for borgere og hele byen, sagde Jette Skive, rådmand, Sundhed og Omsorg.

I Aarhus findes der mere end 500 foreninger for seniorer, og omkring 3.000 mennesker, som laver frivilligt arbejde på lokalcentre og plejehjem.

Hertil kommer de mange tusinde, der gør en frivillig indsats i foreninger på seniorområdet.

Dagen kort

  • Dagen begyndte i Aarhus Domkirke med taler af  sognepræst Sabine Bech-Hansen, rådmand Jette Skive og fællessange med musikere fra Aarhus Jazz Orchestra og Aarhus Teater Kor.  
  • Herefter gik turen til Aarhus Teater, hvor Nils Villemoes stod for et oplæg om alt det bøvl, der holder os sammen i familien, på arbejdspladsen i foreningerne og i samfundet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078