23948sdkhjf

Sundhedsstyrelsen får to nye chefer

Sundhedsstyrelsen har ansat to nye chefer til at stå i spidsen for henholdsvis enheden for forebyggelse samt en nyoprettet enhed.

Det sker, når Niels Sandø bliver ny chef for Sundhedsstyrelsens enhed for forebyggelse. Han har været konstitueret i stillingen siden april 2018, efter Jette Jul Bruun rejste.

1. april tiltræder Marie Waarkjær som chef for en ny enhed, der oprettes ved en sammenlægning af direktionssekretariat og økonomienhed.

Som sekretariatschef får Marie Waarkjær ledelsesansvaret for en ny enhed, der samler Sundhedsstyrelsens økonomienhed og direktionssekretariat i én enhed, der bl.a. vil varetage opgaver med ledelsesbetjening, presse/kommunikation, Sundhedsstyrelsens økonomi og budget samt regnskabsfunktioner for hele Sundheds- og Ældreministeriets koncern.

Om Niels Sandø
Niels Sandø er 51 år og kandidat i Internationale Udviklingsstudier og Kommunikation (Cand.scient.soc.) fra RUC. I sin karriere har han bl.a. været udsendt for FN, været sekretariatsleder på Institut for Menneskerettigheder og sammenlagt været ansat i Sundhedsstyrelsen i 15 år, hvor han har arbejdet med en bred vifte af forebyggelsesområder, bl.a. seksuel sundhed, minoriteters sundhed, alkohol, mental sundhed, forebyggelsespakker, internationalt samarbejde m.v.

Om Marie Waarkjær
Marie Waarkjær er 41 år og cand.scient.soc. i forvaltning og filosofi fra RUC. I sin karriere har hun bl.a. arbejdet med administration, ledelsesbetjening og økonomistyring. Marie kommer fra en stilling som sekretariats- og administrationschef, Østsjællands Beredskab.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094