23948sdkhjf

Årets Velfærdstalenter hyldet på Borgen

Torsdag 25. april fik 100 unge under 35 år fra hele landet titlen som velfærdstalenter. Godt 80 ud af de 100 havde taget turen til København, hvor de blev fejret i Fællessalen på Christiansborg, og blandt andet innovationsminister Sophie Løhde (V) var med til at hylde de mange talenter.

Fælles for alle 100 er, at de er nomineret af kolleger, borgere eller pårørende, der synes, at deres indsats og arbejde er værd at fremhæve.

Ens for dem alle er, at de er ansat i hjemmeplejen, psykiatrien, daginstitutioner eller andre borgernære velfærdsområder.

Velfærdens Talent100 uddeles af pensionsselskabet PenSam og FOA Ungdom for andet år i træk.

- I PenSam er vi stolte af vores kunder, fordi de hver dag er med til at gøre en forskel for vores ældre, børn og andre, der har brug for en stærk faglig indsats og omsorg. Vi vil gerne trække deres faglighed frem i lyset og give dem den anerkendelse, de fortjener og understrege, hvorfor de skal have ordentlige arbejds- og pensionsvilkår, siger Torsten Fels, administrerende direktør i PenSam.

PenSam er arbejdsmarkedspensionsselskab for mange af de unge, der har valgt et arbejde med at hjælpe andre f.eks. social- og sundhedsassistenter og pædagogmedhjælpere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14