23948sdkhjf

De Forenede Dampvaskerier vinder udbud i 10 kommuner

Efter fælles udbud med 10 sjællandske kommuner står De Forenede Dampvaskerier A/S de næste seks år for arbejdsbeklædningen til cirka 8.500 medarbejdere på social- og sundhedsområdet i kommunerne Ringsted, Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Faxe, Greve, Lejre og Guldborgsund.

Tre leverandører bød på opgaven, som blev vundet af DFD (De Forenede Dampvaskerier A/S), som fra 1. juni 2019 og frem til udgangen af maj 2025 skal stå for levering af arbejdsbeklædningen.

Største kommunale udbud
Udbuddet er det største kommunale udbud af arbejdstøj nogensinde og der forventes et samlet besparelsespotentiale for de 10 kommuner på årligt fire millioner kroner i forhold til de nuværende aftaler.

Tøjet er produceret bæredygtigt enten med økologisk bomuld (Organic Cotton Standard) eller (BCI - Better Cotton Initiative), som er de to førende standarder for bæredygtighed i beklædning. Når tøjet er slidt, genanvendes tekstilerne i nye materialer, der giver værdi i andre sammenhænge.

DFD leverer allerede i dag beklædning til syv af de 10 kommuner, skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Pris, service og bæredygtighed Vægtningskriterierne for udbuddet fordelte sig med 40 % på pris, 35 % på service, samarbejde og bæredygtighed og 25 % på sortiment. DFD bød ind med DFD balance, som er en egenproduceret og bæredygtig tøjkollektion.

Alle medarbejdere i de 10 kommuner er blevet tilbudt opmåling, så arbejdstøjet lå klart i de rette størrelser, når kontrakten startede. På den måde fik alle medarbejdere lov til at prøve tøjet, så de kunne vurdere, hvilke dele der passer bedst til deres daglige opgaver.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078