23948sdkhjf

Der er lagt op til debat på Velfærdens Årsdag

Der er lagt op til en gedigen, faglig snak om fremtidens velfærd, når Dansk Erhverv inviterer til Velfærdens Årsdag under temaet 'Hvordan kan vi sammen indfri vores forventninger til velfærden'? 
På årsdagen den 21. november vil der blive sat fokus på, hvordan vi bedre kan arbejde sammen om velfærden på tværs af indsatsområder.

Mellem debat-deltagerne finder man blandt andet Miriam Toft, direktør fra Altiden, Thorkild Olesen, Danske Handicaporganisationer og Bjarne Hastrup, Ældre Sagen.

Velfærdens årsdag finder sted den 21. november på Børsen kl. 10.00 til 14.30 inklusive frokost.
Det koster ikke noget at tilmelde sig, men det koster dog 500 kr. i gebyr, hvis man ikke dukker op. Tilmeldingsfrist: 15. november. Afmeldingsfrist: 18. november.

"Velfærdens årsdag afholdes af KL, Ældre Sagen, Danske Handicaporganisationer og Dansk Erhverv. I løbet af dagen vil der komme oplæg fra bland andre, social- og indenrigsminister, Astrid Krag (S), som vil fortælle om regeringens ambitioner for velfærden. Dertil vil Danmarks almene boliger, Danner, LOBPA og Fredericia Kommune tage et kig på fremtidens velfærd, og til sidst vil Børsen invitere en række partier og organisationer til en forsamlingshusdebat," skriver Dansk Erhverv i indbydelsen.

Læs hele programmet her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078