23948sdkhjf

Har du også næse for velfærd?

Kender du én under 36 år, der fortjener et ekstra klap på skulderen? En medarbejder eller kollega, der gør en forskel for borgere og arbejdsplads både fagligt og menneskeligt?

Så kan du nominere ham eller hende som velfærdstalent, når PenSam og FOA Ungdom for tredje år i træk kårer Velfærdens Talent 100.

 Frem mod 29. februar 2020 kan ansatte og arbejdsgivere nominere deres kolleger i velfærdsfagene; de talentfulde unge under 36 år, der gør en forskel i det daglige arbejde. Det er et initiativ, der er med til at styrke den anerkendelse, de unge fortjener og fremhæve den vigtige rolle de spiller i velfærdsdanmark – også i fremtiden.

Det kan være pædagogmedhjælperne, social- og sundhedsassistenterne og -hjælperne, portørerne – ja, alle dem, som gør en særlig forskel i deres daglige arbejde, både fagligt og menneskeligt.

 - Velfærdens Talent 100 sætter fokus på de unge, hvis arbejde gør en stor forskel for andre og derfor fortjener anerkendelse. Som pensionsselskab for Velfærdens Talenter vil vi gerne trække deres faglighed frem i lyset og vise, hvad deres indsats betyder for vores alle sammens nære velfærd, siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.

De 100 udvalgte velfærdstalenter bliver fejret til et arrangement på Christiansborg den 30. april 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078