23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Pleje-, senior- og familieboliger
Assens Kommune har modtaget en henvendelse om at opføre et projekt med en kombination af omkring 24 familieboliger, 50 seniorboliger samt 48 friplejeboliger, og forleden gav Miljø, Teknik og Plan grønt lys for udarbejdelse af lokalplan, der kan bane vej for det ønskede byggeri. Herefter forventes et nyt plangrundlag at kunne vedtages endeligt i oktober 2020./Assens Kommune

Seniorboliger
Odsherred Byråd har godkendt forslag til lokalplan for seniorboliger i Højby, som herefter sendes i offentlig høring i fire uger.

En ny ejer af en matrikel i den østlige del af Højby mellem Stenstrupvej og Lyngvej ønsker at opføre et større antal rækkehuse og et tilhørende fælleshus og det er det, der nu er lokalplanlagt for.

Ejer ønsker mulighed for at en væsentlig del at bebyggelsens tageareal udnyttes til solenergi, og det åbner lokalplanen også mulighed for. /Odsherred Kommune

Plejeboliger
Boligselskabet Baldersbo har fremsendt ansøgning om godkendelse af skema A for opførelse af 48 nye almene plejeboliger i forbindelse med Plejecenter Toftehaven på Nygårdsvej 35 i Ballerup til Ballerup Kommune.

Byggeriet har en samlet anskaffelsessum på 94.068.000 kr. Ballerup Kommunalbestyrelse godkendte skema A som ansøgt forleden, og herefter kan boligselskabet arbejde videre med detailprojektering, licitation mv.

De nye boliger skal bygges sammen med det eksisterende plejecenter, hvilket kræver nogle ombygninger til forbindelsesgange. Plejeboligerne bliver 65 kvm store inklusive gang- og fællesarealer.Samtidig med opførelse af de nye plejeboliger bliver der etableret et serviceareal på 704 kvm og 716 kvm kælder. Anskaffelsessummen for servicearealerne er beregnet til 32.913.000 kr.

De nye plejeboliger opføres ifølge planerne i perioden fra februar 2021 til august 2022./Ballerup Kommune

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062