23948sdkhjf

Alzheimerforeningen: Vi lukker alt ned

Alzheimerforeningen har valgt foreløbig at sætte alle aktiviteter og arrangementer - lokalt og nationalt - på stand-by i marts og april. Det sker for at passe på de ekstra udsatte demensramte, mens corona-virussen rammer Danmark.

- Vi har alle sammen ansvar for at mindske risikoen for, at ældre og svækkede mennesker smittes. Af hensyn til personer med demens og deres pårørende har vi derfor valgt at lukke ned for alle aktiviteter og arrangementer i marts og april. Vi ved at mange vil være kede af at gå glip af aktiviteterne, og nogle vil måske opleve at føle sig isolerede og ensomme på grund af situationen. Det beklager vi meget og henviser til, at folk tager kontakt til vores Demenslinie, hvis situationen giver anledning til utryghed, siger direktør i Alzheimerforeningen, Nis Peter Nissen.

Forholdsregler
Ifølge Sundhedsstyrelsen vil der i den kommende tid komme yderligere forholdsregler for at forsinke spredningen af coronavirus. Alzheimerforeningen følger udviklingen tæt og forholder sig til situationen.
- Vi har i Alzheimerforeningen et særligt ansvar for nogle af landets mest sårbare og udsatte mennesker. Derfor holder vi fortsat dele af sekretariatet åbent, så vi stadig kan yde rådgivning til alle berørt af demens og service til vores medlemmer, fortæller Nis Peter Nissen.

Demenslinien har telefon 5850 5850 og har åbent alle hverdage 9.00-15.00

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094