23948sdkhjf

Plejehjem har vundet kampen mod corona

Plejehjemmet Bavne Ager i Gilleleje har ind til videre vundet en lang, sej kamp mod Covid-19. Efter en omfattende række af beboere er testet positive siden marts, er ni beboere nu raskmeldte. oplyser OK-Fonden, der driver Bavne Ager, til Ugeposten Gribskov.

- Vi har været et af de første plejehjem, der blev ramt, og vi har ikke vidst, hvilken vej det ville gå, så uvisheden har været stressende. Vi har ikke været paniske, men vi har haft meget stor respekt for det. Det er så flot gået af personalet. Al ros til dem, siger han til avisen.

13 beboere og seks medarbejdere på én af plejehjemmets tre afdelinger har været konstateret smittet. Fire beboere er døde. 

Siden første smittetilfælde har alle afdelinger været isoleret fra hinanden, og alle tiltag mod corona-smitte på Bavne Ager fortsætter som hidtil, fortæller OK-Fondens direktør.

Ulrik Ahrendt-Jensen fortæller til avisen, at det har været "lidt stressende, at opmærksomheden har været rettet mod Bavne Ager i den seneste måned".

Medarbejdere har oplevet negative kommentarer, blandt andet på online-medier.

- Jeg tror, der nu er stor lettelse blandt medarbejderne, for det er der mange, der har været kede af. Nu kan man sige, at man har formået at løfte opgaven, siger direktøren til ugeavisen.

Artiklen er en del af temaet COVID-19.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078