23948sdkhjf

Nye plejeprojekter og ældrecentre på vej

Plejeboliger
Stevns Kommunalbestyrelse har besluttet at sende forslag til Lokalplan 197 plejecenterboliger ved Stevnshøj i otte ugers offentlig høring.

Planforslaget er udarbejdet på baggrund af et ønske om at opføre nye plejecenterboliger i tilknytning til det eksisterende Plejecenter Stevnshøj. Lokalplanen vil give mulighed for opførelse af 55 plejecenterboliger med tilhørende servicearealer, grønne områder og parkering.

Opførelsen af plejeboligerne skal ske i to etaper med opførelse af 20 boliger i 2021 og 35 boliger i 2025.

Demensvenlig indretning
Hedensted har anlægsbevilget 2 mio. kr. til demensvenlig indretning af plejehjem.

Hedensted Kommune har gennem DemensAlliancen fået udarbejdet en rapport for hvert plejehjem med anvisninger til, hvordan der kan indrettes mere demensvenligt, og de enkelte plejehjem har lavet en plan for, hvordan de vil arbejde med rapportens anbefalinger.

Sundhedshus
Rebild Byråd har besluttet at sende forslag til Lokalplan nr. 335 for et sundhedshus i Støvring Ådale i offentlig høring.

Formålet med lokalplanen er at give mulighed for opførelse af et sundhedshus, som blandt andet indeholder et kommunalt sundhedscenter, samt faciliteter til privatpraktiserende læger, tandlæger med flere. Lokalplanen er for første etape af centerområdet i Støvring Ådale omfattet af lokalplan nr. 312.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078