23948sdkhjf

Deltagerne klar til DM i Skills

26.-28. januar er der DM i Skills i Odense Congress Center. I alt 35 fag stiller op og alt i alt knap 200 erhvervsuddannelseselever
Knap 200 unge fra 35 fag er klar til at kæmpe om at blive landets bedste i det årlige Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser - DM i Skills.

Odense Congress Center kommer til at boble af godt håndværk, excellent faglig kunnen, passion og entusiasme den 26.-28. januar, hvor SkillsDenmark indbyder til det årlige mesterskab for de bedste af de bedste elever fra de danske erhvervsskoler. Og arrangørerne håber på endnu flere besøgende end ved mesterskabets debut i 2011, hvor 14.500 gæstede konkurrencerne.

"Vi glæder os afsindigt meget til at vise omverdenen det høje niveau, der er på erhvervsuddannelserne, og forhåbentlig smitter vores elevers glæde og stolthed over deres fag af på de besøgende, så nogle af dem får lyst til at begynde på en erhvervsskole," siger formand for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen.

Han håber, at særligt mange elever fra grundskoler, der står for at skulle vælge ungdomsuddannelse, vil komme forbi for at kigge på konkurrencerne. Der er gratis adgang alle tre dage.

Prøv et fag

Ud over muligheden for at opleve dygtige unge kæmpe om at blive landets bedste til deres fag, så kan de besøgende selv prøve kræfter med forskellige håndværk og erhvervsfag. 25 fag er spredt ud i kongrescentrets haller, og alle steder vil der desuden stå studievejledere klar til at svare på eventuelle spørgsmål.

Fredag den 27. januar er der en helt særlig konkurrence for udvalgte 9. klasser: Skills Stafetten. 36 hold med tre elever på hver skal kæmpe i praktiske opgaver på hurtighed og teknisk snilde. Det foregår på den store scene i Arenaen. I pauserne spiller stomp-bandet Heartbeat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078