23948sdkhjf

Første spadestik er taget til 55 nye plejeboliger

Onsdag den 9. november var der første spadestik på den første sektion af de nye plejeboliger ved Søhusparken i Ebeltoft. Ebeltoft Boligselskab står som ejer af plejeboligerne og Forenede Care vil stå for driften i form af et offentligt - privat part-nerskab.
Antallet af plejeboliger i Søhusparken fordobles med byggeriet fra 55 til 110. Ved første spadestik startede byggeriet af de første 16 boliger, som ventes klar til oktober 2012 og derefter bliver 39 boliger gjort klar til april 2013.

Videreudvikling

Med igangsættelsen af dette byggeri tages et markant skridt i videreudviklingen af tilbuddene til de ældre borgere i Syddjurs Kommune.

Ejer af plejeboligerne er Ebeltoft Boligselskab og byggeriet sker på baggrund af Syd-djurs Kommunes planlægning på ældreområdet for at sikre gode rammer for omsorgen for de mest plejetrængende af kommunens ældre borgere.

"Det er en fornøjelse, at se første spadestik til en stort antal moderne plejeboliger. Jeg er sikker på, at de i fremtiden vil danne en tryg og god ramme for vores plejekrævende ældre. Det bliver spændende at se det nye miljø med boliger og servicearealer og aktivi-tetsmuligheder vokse frem hen over de næste år. Et miljø som både brugere og medar-bejdere skal være med til at udvikle," siger borgmester Kirstine Bille.

Bedre tilbud

"Udvalget har arbejdet med den overordnede planlægning for ældreområdet og Byrådet har besluttet principperne for videreudviklingen heraf. Vi har nu taget det første spadestik til det første konkrete byggeri i Syddjurs Kommunes videreudvikling af tilbud til de svageste af vore ældre, og det glæder mig, at vi med disse spadestik sætter gang i bygningen af nogle boliger, der er megen brug for," siger udvalgsformand for Sundheds- ældre og socialudvalget Ninna Thomsen.

De første spadestik blev taget af Formand for Ebeltoft Boligforening Vibeke Wandahl-Bundesen, Beboerrådsformand Arne Svejstrup og Udvalgsformand Ninna Thomsen.

Forenede Care vil fra den 1. februar 2012 stå for driften af Søhusparken under et offent-ligt - privat partnerskab. Aftalen med Forenede Care rummer i første omgang drift af de eksisterende 55 boliger, men vil blive udvidet med drift af de kommende boliger efterhånden som de står færdige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063