23948sdkhjf

Klinik for Rygmarvsskader får ny ledende oversygeplejerske

Som ledende oversygeplejerske ser René Richard frem til at forberede både patientforløb og medarbejdere på indflytningen i neurorehabliteteringshuset.

Klinik for Rygmarvsskader på Rigshospitalet får ny ledende oversygeplejerske.

Fakta

Klinik for Rygmarvsskader behandler og genoptræner patienter med rygmarvsskader fra hele Østdanmark. Klinikken ligger i Hornbæk og har derudover et ambulatorie på Rigshospitalet, Glostrup.

René Richard tiltræder stillingen som ledende oversygeplejerske pr. 1. september. Han kender på forhånd både Neurocentret på Rigshospitalet og rehabiliteringsområdet fra sin stilling som afdelingssygeplejerske i Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering / Traumatisk Hjerneskade. Herfra har han god erfaring med at arbejde med projektledelse på tværs af faggrupper. Han har desuden tidligere arbejdet indenfor intensiv sygepleje.

- Jeg ser meget frem til at indgå i klinikledelsen og mit fortsatte arbejde i Neurocentret, hvor vores fokus rettes mod den fremtidige integration af patientforløbene fra Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering og Klinik for Rygmarvsskader i det nye neurorehabiliteringshus. Det bliver en spændende proces, hvor jeg sammen med mine klinikledelseskolleger særligt skal arbejde med fortsat kompetenceudvikling, fastholdelse og rekruttering af personale frem mod flytningen, fortæller René Richard.

Klinik for Rygmarvsskader bliver en del af det nye neurorehabiliteringshus i Glostrup, der samler behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv. Huset forventes færdigt omkring år 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079