23948sdkhjf

WHINN: Videnfestival samles til én konference

WHINN tager konsekvensen af en løbende integration af de tilknyttede konferencer og samler alle events under ét program i Odense Congress Center.

Programmet for den internationale videnfestival WHINN – Week of Health and Innovation, der tidligere har været spredt ud på en vifte af konferencer, samles nu i én konference i Odense Congress Center d. 9.-11. oktober.

WHINN

WHINN er en non-for-profit konference, der udgøres af Odense Kommune, Region Syddanmark, Welfare Tech, Odense Universitetshospital, Healthcare Denmark og Syddansk Universitet.

Konferencen inddeles i tre relevante hovedtemaer; meHealth, Thought Leadership og Integrated Care, og de tre temaer fordeles på 14 spor, der hver især følger aktuelle udviklingsspor i sundhedssektoren.

- WHINN er er først og fremmest en videndelingsplatform for sundhedsinnovation, og eventen udvikler sig derfor også år for år. Sidste år handlede WHINN om at få volumen på både antal deltagere og nationaliteter. I år fokuserer vi på at hæve kvaliteten af indholdet og styrke fortællingen om WHINN i de respektive lande, siger chef for WHINN, Michaela Andersen. 

I 2017 var målsætningen at nå 1.500 deltagere fra 30 lande, men resultatet blev over 2.400 deltagere fra mere end 40 lande. I 2018 satser WHINN på 800-1.000 deltagere for ikke at skrue forventningerne for højt op oven på den nye konferencemodel.

HIMSS bliver programpartner

Verdens største medlemsorganisation inden for sundheds-IT, HIMSS/Health 2.0, slutter sig, sammen med sundhedsteknologi-konferencen, Health 2.0 Europe, til programkomiteen for WHINN.

- Vi er utroligt stolte og beærede over at to så store spillere som HIMSS og Health 2.0 bliver en del af WHINN i år. Sidste år havde vi 2.400 deltagere fra 40 lande, og vi er sikre på at vores nye samarbejde kommer til at sætte endnu mere skub i den i forvejen stærke internationale profil, og hjælpe med at trække endnu flere ’Thought Leaders’ til eventen, fortæller Michaela Andersen.

CEO og formand for HIMSS, Hal Wolf, tilføjer:

- WHINN bliver ved med at udvikle sit unikke konferencekoncept og er dygtige til at sætte tankevækkende agendaer. Hos HIMSS er vi derfor glade for både at kunne deltage som arrangør og bidrag til ’Thought Leadership’-temaet.

- Vi er stolte over at være blevet en del af programkomiteen for WHINN 2018. Det er afgørende, at vi bygger stærke partnerskaber og stimulere innovationen i Europa. Det kræver en fælles indsats at forbedre udfaldet af patienternes behandlingsforløb og realisere det fulde potentiale for den teknologidrevne sundhedstransformation, uddyber administrerende direktør for HIMSS International, Bruce Steinberg.

Du kan læse mere om dette års WHINN her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078