23948sdkhjf

Amerikanere udvikler neurosensor-produkt på rekordtid med dansk hjælp

Boston-virksomheden Pison Technology har tidligere leveret teknologi til militære aktiviteter for at overvåge fysiske og kognitive tilstande samt styre gestikulationer via enheder båret på håndleddet.

Da Cristiano Cairo, CCO for Pison Technology, trådte til i virksomheden, så han hurtigt et potentiale i at tilpasse teknologien til forbrugermarkedet.

Perfekt størrelse samarbejdspartner

For at realisere visionen indgik Pison Technology et tæt partnerskab med nordjyske Cre8tek og finske Dream Devices.

Cre8tek fik til opgave at stå for det mekaniske design, udviklingen af prototyper, selve produktionen og de sørgede for en problemfri integration af alle mekaniske komponenter. Samtidig tog Dream Devices sig af softwaredesignet og styringen af den elektroniske arkitektur.

Cristiano Cairo fremhæver, at parternes størrelse har gjort det muligt at nå hurtigt i mål:

- Både Cre8tek og Dream Devices har den helt rette størrelse. Normalt har du kun to muligheder: Enten vælger du små virksomheder, der ikke altid har de nødvendige kompetencer, eller også vælger du større virksomheder, der har kompetencerne, men som ikke er lige så hurtige, siger han i en pressemeddelelse.

- De har den perfekte størrelse. De arbejder hurtigt, de er meget støttende, de kommer med en stor erfaring, og så er de små nok til at forstå kundens behov uden at sidde fast i deres egne interne processer, tilføjer han.

Fra papir til prototype på fem måneder

Ifølge Cristiano Cairo overgik parternes hurtige udviklingsproces de forventninger, man normalt ser i branchen:

- De hjalp os med at gå fra et design på et stykke papir og en liste over komponenter og krav i september til en avanceret prototype, der næsten var det endelige produkt, allerede i januar, februar. Så det gik virkelig hurtigt, uddyber han.

Gennem det tætte samarbejde mellem Pison Technology, Cre8tek og Dream Devices er projektet nu gået fra koncept til marked. Flere tusind enheder af Pison Ready er blevet produceret, og den næste generation er allerede under udvikling.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094