23948sdkhjf

Åbent hus i Gørding: Plejehjem slår dørene op efter renovering

På plejehjemmet Østergården i Gørding har den seneste tid stået i renoveringens tegn. Både træningssal og spisestue har fået sig en overhaling i samarbejde med støtteforeningen Østergårdens Venner, skiltningen på plejehjemmet er forbedret, og en ny krolfbane er kommet til. Det kan man alt sammen se nærmere på, når plejehjemmet holder åbent hus den 11. april.

Dørene slås op på Nørremarken 23 klokken 14.30 – 16.30, og her kan besøgende se nærmere på de nye rammer og også på den nye sygeplejeklinik, der nu er blevet en del af Østergården.   

En fremtid som senioridrætscenter

Østergården har planer om at blive certificeret senioridrætscenter i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI). Østergården er det syvende plejehjem i Esbjerg Kommune, som har valgt at sætte ekstra fokus på idrætsaktiviteter til glæde for krop og sjæl, og i forbindelse med åbent hus vil der også være mulighed for at høre mere herom. Der vil være mulighed for at prøve sjove spil, prøve kræfter med krolfbanen og meget gerne selv bidrage med forslag til fremtidige idrætsaktiviteter.

- Jeg glæder mig over, at endnu et plejehjem i vores kommune har valgt at arbejde hen imod at blive et senioridrætscenter, så medarbejdere og beboere får redskaber til i endnu højere grad at gøre idræt og bevægelse til en del af hverdagen i samarbejde med frivillige og lokalområdet, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094