23948sdkhjf

Rekord mange ansøgere: Der er rift om pladserne til AAL Forum

71 ansøgere. Det er antallet af ansøgninger til den internationale konference for velfærdsteknologi AAL Forum 2019 i Aarhus, der som sætter fokus på de nyeste og bedste løsninger indenfor implementering af velfærdsteknologi.

Det store ansøgerfelt er rekord for AAL Forum, som har fundet sted siden 2009. Det overordnede tema for konferencen er ”Smartere implementering af digital teknologi, som understøtter aktiv og sund aldring”.

På AAL Forum 2019 mødes centrale spillere fra hele verden for at diskutere og sætte retning for fremtidens velfærdsteknologi.

Workshops fra hele verden
En del af programmet for konferencen består af 24 workshops, som der netop har været ansøgningsfrist på. 71 ansøgere – fra blandt andet Angola, Colombia, Kina, USA og en lang række europæiske lande – har budt ind med workshops med fokus på enten temaet omkring bedre og smartere implementering eller en række undertemaer om ældrevenlige samfund, datahåndtering, iværksætteri og seniorer på arbejdspladsen

Konferencen er målrettet små og mellemstore virksomheder, industrier, universiteter, eksperter, beslutningstagere, offentlige indkøbere, frontpersonale samt studerende og ældre borgere.

I alt forventes der 1.000 deltagere til konferencen, som åbner mandag 23. september.  

AAL Forum 2019

  • Konferencen afholdes i samarbejde mellem EU-programmet Active and Assisted Living (AAL) og Center for Frihedsteknologi, Aarhus Kommune.
  • EU-programmet har til formål at skabe tryghed, øget selvhjulpenhed og mere frihed for ældre borgere gennem udvikling af velfærdsteknologiske løsninger.
  • Andre samarbejdspartnere tæller Region Midtjylland, CareWare og Welfare Tech.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094