23948sdkhjf

FIK DU LÆST: Gratis podcast til alle jer, der arbejder med forflytning

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd & Offentlig administration har udgivet en ny podcastserie, som skal gøre plejepersonale klogere på forflytninger.

Podcasten hedder 'Forflyt med omtanke' og er specielt henvendt til personer, som arbejder inden for social-og sundhedsområdet og varetager forflytning i deres daglige arbejde, eller er leder indenfor området eller har særlige funktioner som forflytningsvejleder eller arbejdsmiljørådgiver.

Podcastserien kan bruges til at skabe dialog og refleksion om, hvordan man kan arbejde med at forebygge akut fysisk overbelastning i hverdagen.

Fysisk overbelastning, skader på kroppen, stærke smerter og sygedage kan være nogle af konsekvenserne ved forkerte forflytninger. Men hvor og hvornår opstår de farlige situationer? Og hvad kan arbejdspladsen gøre for at forebygge dem?

Det forsøger journalist Michael Christophersen blandt andet at finde svaret på i podcastserien.

Serien er på otte episoder, der har fokus på forebyggelse af akut fysisk overbelastning på social- og sundhedsområdet. Hør i otte episoder de ansattes historier og eksperternes bud på, hvorfor krop- og rygskader opstår akut, og hvad der skal til, for at vi kan undgå dem.

- På arbejdspladsen kan I bruge podcastserien til at skabe dialog og refleksion om, hvordan I kan arbejde med at forebygge akut fysisk overbelastning i hverdagen, lyder det fra udviklingskonsulent og ergoterapeut Jytte Tolstrup.

Forflyt med omtanke udkommer hver onsdag. De første afsnit, under overskrifterne 'Uheld' og 'Travlhed' - er udgivet. Tredje afsnit, 'Kroppen', udkommer imorgen onsdag den 13. november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25