23948sdkhjf

Tre ting du skal opleve på WHINN – Week of Health and Innovation

Vi har samlet tre ting du skal opleve på sundhedsteknologi og - nnovationskonferencen, WHINN – Week of Health and Innovation d. 9. – 11. oktober i Odense Congress Center.

Sundhedsinnovation. Hvis du kun skal besøge én konference i år, skal det være WHINN – Week of Health and Innovation d. 9. – 11. oktober 2018. Det er det perfekte sted at finde inspiration til dit daglige arbejde, afprøve ny teknologi og netværke med fagfæller fra hele verden. Konferencen samler 1.000+ sundhedsprofessionelle med 40+ nationaliteter på tværs af hospitaler, virksomheder og det offentlige.

Medicinsk cannabis – hvordan får vi mest muligt ud af den fireårige prøveperiode?
For første gang nogensinde på en dansk sundhedskonference, får medicinsk cannabis sit helt eget spor. Og det er ikke tilfældigt. En fireårig prøveperiode har nemlig trukket to af verdens største spillere inden for medicinsk cannabis, Spectrum Cannabis Denmark og Aurora Cannabis Nordic, til Odense. Her planlægger de at etablere Europas største produktion af medicinsk cannabis.

Hør Sundhedsministeriet fortælle om baggrunden for prøveperioden og hvad man håber at få ud af den og mød eksperter og forskere fra bl.a. Odense Universitetshospital (OUH) og Syddansk Universitet (SDU). Bag sporet står Cannabis Danmark og stiller spørgsmålet, der skal drive debatten; hvordan får vi mest muligt ud af den fireårig prøveperiode.

Læs mere om sporet her og tilmeld dig her: https://www.whinn.dk/news/be-a-part-of-the-whinn-2018-session-on-medical-cannabis/

Data Donor – prøv app’en, der skal gøre os sundere ved brug af data
Data Donor-app’en er omdrejningspunktet for flere events på dette års WHINN – Week of Health and Innovation. Konferencen inviterer delegerede til debat om indsamling og behandling af personlige sundheds- og adfærdsdata. Hvor meget data er vi villige til at afgive i bytte for mere sundhed og viden om os selv. Og skal det ske automatisk?
Projektet er udviklet som en del af et samarbejde mellem virksomheden, ProActive A/S, og Region Syddanmark i regi af Syddansk Sundhedsinnovation. Data Donor-projektet startede på dette års Folkemøde på Bornholm og nu rulles anden etape af projektet ud på WHINN-konferencen, hvor alle deltagere vil få mulighed for at donere sin data.

Læs mere om Data Donor og tilmeld dig her: https://www.whinn.dk/news/the-datadonor-app/

Personlig sundhed – kan få mere sundhed ved at fokusere på patienten?

På dette spor spørger vi om hvordan vi kan tilføre værdi til sundhedssektoren ved at fokusere mere på den enkelte patients liv og fællesskaber. Vi mennesker er uafviseligt sociale skabninger og de beslutninger vi træffer, afhænger oftest af påvirkninger fra vores relationer og omgivelser. Hvordan kan vi bruge denne viden til at skabe mere sundhed for den enkelte patient?

Mød bl.a. Dr. Richard Melani, Chief Clinical Transformation Officer ved Ochsner Clinical School – The University of Queensland School of Medicine i New Orleans, Louisiana; Overlæge, PhD og lektor ved Hoved- og Halskirugiafdelingen på Odense Universitetshospital samt professor, George Crooks, CEO ved Digital Health and Care Institute, Skotlands nationale innovationscenter for digital sundhed og pleje.

Læs mere om sporet og tilmeld dig her: https://www.whinn.dk/programme/#track1388

Få det fulde overblik over WHINN - Week of Health and Innovation her: www.whinn.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078